Hoe krijg jij de beste prijs voor jouw oldtimer?

22 Jun 2022

Hoe krijg jij de beste prijs voor jouw oldtimer?

Wanneer je een oldtimer of youngtimer aankoopt, doe je dit meestal om meerdere redenen. Niet alleen is zo’n klassieke auto een streling voor het oog, het is ook een onovertroffen ervaring om met zo’n klassebak over de wegen te cruisen. Veel autofanaten genieten er ook van om naar evenementen te komen waar andere eigenaars van een oldtimers en youngtimers samenkomen, om andere wagens te bewonderen en hun eigen auto te laten zien. Maar wat veel mensen niet weten, is dat oldtimers en youngtimers ook een prima investering voor je toekomst zijn. De waarde van deze auto blijft namelijk stijgen. Een klassieke auto is dan ook een betere garantie op een degelijk appeltje voor de dorst in de toekomst dan je spaarrekening.

Verdien je geld dubbel en dik terug; zo verkoop je oldtimer

Wil je je oldtimer verkopen, moet je met enkele dingen rekening houden. Jouw superdeluxe klassieke wagen is nu eenmaal niet een of andere standaard auto die je op een tweedehandssite te koop kan stellen. Oldtimers zijn wagens met een eigen gebruiksaanwijzing, die de nodige zorg en onderhoud vragen. Jij hebt zelf veel tijd, energie en geld in je classic car gestoken, en uiteraard wil je ook dat hier een aardig centje aan over houdt wanneer je je pareltje gaat verkopen. Daarom doe je best beroep op mensen die jouw auto naar waarde kunnen schatten wanneer je beslist om je oldtimer te verkopen. Zo ben je er zeker van dat de waarde van je auto correct ingeschat wordt en dat hij na verkoop terecht komt bij iemand met een even grote passie voor oldtimers als jij.

Zo laat je de waarde van je oldtimer bepalen

De waarde van een classic car inschatten is geen vanzelfsprekende taak. Je laat dit dan ook best doen door professionals met ervaring op het vlak van oldtimers. Een autodealer is een expert met jarenlange ervaring wanneer het neerkomt op oldtimers, youngtimers en exotic cars. Zij weten als geen ander hoeveel je auto waard is, en kunnen je ook helpen met het verkopen van je oldtimer. Door hun quality car selection garanderen ze hun klanten dat ze enkel auto’s van superieure kwaliteit verkopen, en ben jij ook zeker van een correcte prijs wanneer je je klassieke auto via hen of aan hen verkoopt. Je kan heel eenvoudig een aanvraag doen op hun website om de waarde van je auto te laten bepalen. Je weet dan ook meteen of ze je auto al dan niet wil overnemen.