Hoe je een romantisch avondje inplant met je man

27 May 2021

Hoe je een romantisch avondje inplant met je man

Wil je graag nog eens een romantisch avondje met je man, zonder je kinderen in de buurt? Dan geven wij jou graag een volledig geplande avond mee. Je moet altijd blijven werken aan je relatie, dus eens even een romantisch avondje met twee doet wonderen. Zet de wijn al maar koud en de glazen klaar. Het zal nodig zijn!

Voor een romantische avond is het belangrijk dat je jezelf goed voorbereidt. Het is een avond om van te genieten, niet om stress van te krijgen. Ga dus op voorhand al het eten en drinken dat je nodig hebt kopen. 

Nieuwe condooms bestellen is ook aangeraden. Je man denkt daar 9 op 10 keer niet aan en je wilt niet heel de avond opbouwen naar dat ene moment om dan te beseffen dat er geen condooms in huis zijn. 

Liefde gaat door de maag

Klinkt super cliché, maar het is wel gewoon de waarheid. Eet samen een lekker dinertje om je avond goed in te zetten. Samen koken is geen must, maar wel super leuk als jullie beiden graag koken. 

Als je kiest om samen te koken, ga dan voor een gerecht dat niet al te veel moeite is. Het moet gezellig zijn, niet stresserend. 

Koken jullie niet graag? Bestel een 3-gangendiner bij je favoriete restaurant. Steek wat kaarsjes aan je zit precies op een gezellig terrasje in de stad!

Breng pit in je avond

Heel veel koppeltjes houden een romantische avond met twee in de zetel met een chipje en een glaasje wijn voor de televisie. Dat is leuk, maar doe je dat al niet bijna elke dag?

Daarom is het belangrijk om pit in je avond te brengen. Hou bijvoorbeeld een spelletjesavond. Een super toffe manier om elkaar uit te dagen. Zeker als je een twist geeft aan de spelletjes. Maak er een strip-of drinkvariant van, zodat je toeleeft naar de afsluiter van je avond.

Dit doe je door bijvoorbeeld een spel te kiezen met verschillende rondes. Wie op het einde van de ronde verliest moet drinken of een kledingstuk uitdoen.  Zo maak je het zeker wat extra spannend ;) 

Moment suprême

Heb je een super leuke avond gehad en is het tijd voor het moment suprême? Duik dan vliegensvlug de slaapkamer in. Trek je meest sexy babydoll aan en laat je man zijn ogen er uitvallen van verbazing. 

Zet een leuk achtergrondmuziekje op en je bent helemaal klaar om te gaan!