Wat is nou werkelijk de laagste prijs?

19 Oct 2020

Wat is nou werkelijk de laagste prijs?

Het is altijd een gedoe he? Je wilt een product hebben waarbij je zekerheid én de best mogelijke prijs krijgt. Zo veel verschillende sites om te kijken. Misschien een vergelijkingssite gebruiken? Vergelijkingssites, praat mij er niet van. Die zijn nooit objectief geweest. Nee, er moet flink betaald worden om vermeld te kunnen worden in de lijsten. Vaak is de laagste prijs bij zo’n vergelijker, nog hoger dan écht de laagste prijs op de markt. Simpelweg door de hogere kosten.

Natuurlijk zijn prijzen ook gebaseerd op het merk. Zeg nou zelf, is een iPhone nog wel beter dan een willekeurige Android telefoon? Sommigen geloven er heilig in. Echter komen steeds meer mensen tot de ontdekking dat dit verschil er al bijna niet meer is. Behalve natuurlijk het verschil in prijs. Want, dat verschil is alles behalve weinig. Hetzelfde geldt voor telefoon hoesjes. Op de ene site betaal je voor een hoesje 25 euro, terwijl je op de andere site (zoals iUse) maar pakweg 7 euro betaalt. Terwijl de kwaliteit precies hetzelfde is. Het enige verschil zou dan nog het merkje kunnen zijn. Maar, wat als dat zelfs niet het geval is? Bij iUse heb je die onzinnigheid niet.

Er wordt onnodig veel betaald voor een hoesje voor een smartphone. Zou je 25 euro betalen voor een hoesje, terwijl je ook pakweg 7 euro kan betalen voor hetzelfde hoesje ergens anders? Precies, dat doe je niet! De onnodig hoge marges die sommige webshops rekenen voor een hoesje zijn te gek voor woorden. Dáárom is http://www.iuse.nl in het leven geroepen. Bij iUse vind je veel verschillende soorten hoesjes, voor een prijs die wél eerlijk is. De garantie is precies hetzelfde, en de bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden ook. Bovendien wordt de bestelling áltijd gratis verzonden bij iUse.

Ik zou zeggen neem een kijkje bij http://www.iuse.nl. Er worden de laatste tijd veel nieuwe producten toegevoegd. Natuurlijk tegen een top prijs!