Een Drone ook geschikt voor jou?

17 Oct 2020

Een Drone ook geschikt voor jou?

Een Drone (Quadcopter) met camera kan meer voor u betekenen dan u denkt. U maakt de mooiste foto’s van bijvoorbeeld uw vakanties, of foto’s voor een bruiloft, noem maar op. En is een Drone ook geschikt voor in het bedrijf? Ja zeker! Een Drone is de beste beveiliging camera die er is!

Op elke bijzonder moment maak jij de beste foto’s!

Of je nou foto’s wilt maken van je vakantie, voor een bruiloft, of gewoon omdat je foto’s maken tof vind, met een Drone maak je de prachtigste beelden!

Doordat een op verschillende hoogtes kan vliegen kan je foto’s schieten op verschillende hoogtes. Zijn lucht foto’s helemaal je ding? Dan is een Drone echt wat voor jou!

Leuk speelgoed, maar voor professionele doeleinden?

Stel je eens voor wat een bedrijf voor jou in het bedrijf kan betekenen. Hangt je bedrijf vol met beveiliging camera’s? Misschien dat 1 Drone al deze camera’s kan vervangen?

Er zijn zelfs Drones verkrijgbaar waarbij je punten kan instellen die de Drone vervolgens vliegt. Met de camera daaronder kan je alles opnemen en live bekijken via de Smartphone en/of tablet.

Mag je zomaar in Nederland vliegen met een Drone?

Natuurlijk kan je niet zomaar overal boven van alles rond gaan vliegen. Hier gelden wel een aantal regels voor. Dezelfde regels waar je ook aan moet houden wanneer je bezig bent met modelvliegen.

Wanneer een Drone crasht “Wat bij sommige regelmatig gebeurd” kan het rampzalige gevolgen hebben. Aan een Drone zitten vaak 4 propellers die met hoge snelheid rond draaien, die dus makkelijk flinke snij wonden kunnen veroorzaken.

Laat staan wanneer zo’n Drone naar beneden komt vallen. Dit kun je beter voorkomen!

Wanneer je op eigen terrein bent of op open velden gaat vliegen zul je weinig last hebben van die regels. Wij denken wel dat deze regels in de toekomst meer aangescherpt zullen worden!