De ‘fashionable’ tuinbroek!

18 Oct 2020

De ‘fashionable’ tuinbroek!

Goede morgen ladies! Eindelijk is het dan vrijdag. En ik heb toch wel een op merkelijke fashion-find voor jullie. Als klein kind droeg ik hem tot dat er niks meer van over was, en in groep 8 smeekte ik mijn moeder of ze alsjeblieft zo’n figuurloos ding voor me wilde kopen.. Jawel de tuinbroek! Tuinbroeken zijn net zo iets als, haarbandjes, zakbroeken, of over sized blazers. De ene dag kun je er echt niet mee over straat, en de volgende dag zie je ze overal.

Fashion Blogs, webshops of zelfs al op straat. Steeds vaker zie ik weer mensen lopen met een tuinbroek. Het word tuinbroek staat voor mij bijna gelijk aan Crocs. Lelijke vormloze dingen. Maar toen ik een paar fashion blogs had gezien, was ik toch al snel van gedachten veranderd.. Wie had gedacht dat de ‘oh zo niet vrouwelijke’ tuinbroek toch best nog charmant kon zijn?

Oke, persoonlijk zou ik die linker niet zo snel dragen. Maar ik vind het niet lelijk. Als ik hier iemand mee zou zien lopen op een festival zou ik het zelfs nog gaaf vinden ook! Maar in die rechter zou ik mezelf wel kunnen zien. Toch vind ik het nog steeds een beetje suf..

Ik ben er toch nog niet helemaal over uit of ik dit nou een trend vind. Ik bedoel deze outfits vind ik allemaal stuk voor stuk leuk, maar om het zelf nou te dragen in het dagelijks leven? Ik zie me al zitten op kantoor, haha!

Maar ik moet toch eerlijk bekennen dat ik echt opzoek ga naar die tuinbroek van de  laatste foto! Is dat niet de leukste festival outfit ever?!

Dus als jullie deze zomer iemand zien lopen met een indianentooi en een tuin broek, ben ik dat waarschijnlijk.. Gecombineerd met een oversized blazer en niet te vergeten de Crocs!

Wat vinden jullie van de ‘fashionable’ tuinbroek?